МИЛИНА СВИТС

"МИЛИНА СВИТС" е нова компанија за производство на кондиторски производи, започна со работа во декември 2014 година во нашите нови погони лоцирани во Штип, Македонија. Нашите производи се застапени на домашниот пазар, како и во Косово, Србија, Босна и Херцеговина...

ул: Гоце Делчев - 159 ( Индустриска зона - север ) Штип, Македонија

+389 (0)32 380 555
+389 (0)78 245 909
info@milinasweets.com

МИЛИНА СВИТС

Добредојдовте

• Колач во форма на срце со овошно полнење и какао прелив

 

kajsija bela portokal bela
Милина Срцулино - Кајсија - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од кајсија (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус. Милина Срцулино - Портокал - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од портокал (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус.

mix bela

 
Милина Срцулино - Мешано овошје - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од мешано овошје (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус.  

 

• Колач за сите пригоди и генерации

- Милина Колаче Чајно -  Крцкави колачиња со вкус на лимон.

- Милина Колаче Чајно Чоко - Крцкави колачиња со вкус на лимон со какао прелив на долната страна.

kokoscoko2 kokoskolac2

Милина Колаче Со Кокос Чоко - Крцкави колачиња со 20% кокос

со какао прелив на долната страна

Милина Колаче Со Кокос - Крцкави колачиња со 20% кокос

oveskolac1

 oveskolac2

Милина Колаче Со Овесни Снегулки - Крцкави колачиња со

20% овесни снегулки со вкус на портокал

Милина Колаче Со Овесни Снегулки чоколадирано - Крцкави колачиња со

20% овесни снегулки со какао прелив на долната страна